čtvrtek 29. září 2016

Zkrátka existujeme

Vždycky, když cca jednou za den nakouknu do statistik, tak se divím, že sem pořád ještě někdo chodí, a že sem zjevně chodí pravidelně.:D
Už asi týden se snažím přijít na článek, který by zaplácnul to už zase příliš dlouho trvající ticho, ale marně. Když už na nějaké téma přijdu, tak si stejně nakonec řeknu, že to není materiál na samostatný článek. Respektive, tenhle týden mi nedává pokoj jedno téma, které ale nevím, jak správně uchopit. A taky se nechci svést na vlně kolem jedné jisté diskuze, shitstormu kolem jedné poměrně známé osobnosti v českém rybníčku a všech těch ostatních super věcí, co se k tomu pojí. Takové to, když někoho poznáte před tím, než se proslaví, pak ztratíte kontakt a tak docela nevíte, co si o tom člověku následně myslet. Anebo vůbec jak to je s navazováním internetového přátelství. Na internetu je hrozně snadné potkat lidi, se kterými si budete rozumět, ale v reálném životě mi nepřijde, že by tato přátelství měla zrovna šanci přežít. Poznala jsem přes internet spousty a spousty lidí (bloguju od roku 2006, takže s těmi spoustami nijak nepřeháním :D ) a i když jsem si o některých myslela, jací z nás budou super přátelé "dokud nás smrt nerozdělí", tak pravda je taková, že jenom o jedné slečně můžu říct, že je to moje přítelkyně (protože přítel není totéž co kamarád) a že věřím, že naše přátelství má nějaké pevné základy. No, když to teď tak sepisuju, tak možná na ten článek jednou i dojde, jak se do toho dostanu, tak to jde samo...:D
No a na závěr bych ještě napsala něco málo o novém singlu Nookie. Protože tohle napsat na Slot blog, tak si ten shitstorm přivolám sama na sebe.:D Jestli máte zájem, můžete si ten počin pustit tady:


I když k písni jako takové jsem si na několikátý poslech našla cestu (protože i když se to na první poslech zdá jako masa hluku, ve skutečnosti je to dost náročná skladba), symbolizuje pro mě všechno, co se mi nejen nelíbí na Nookie sólové tvorbě, ale i na jakési fan bublině, co se kolem ní čím dál víc utváří. Nejen tahle píseň, ale i celé to video není vlastně z velké části nic jiného než jedno velké honění si ega a kochání se vlastní dokonalostí - a tenhle dojem jenom posilují fotky a záznamy z koncertů, kde jako hlavní část pódiové prezentace slouží video smyčka, složená ze záběrů na šklebící se Nookie. Prostě je to ONA! A nikdo a nic jiného. Jen a jen ona. Tak to na mě zkrátka působí. Ještě, že je Cache tak silná osobnost a zjevně dostatečně velká mrcha, protože myslím, že jenom díky tomu se Slot tak nějak ještě drží v kolejích hitovosti a srozumitelnosti, nikoliv alternativnosti za každou cenu.

3 komentáře:

  1. Nevím, jestli jsi to s něčím nepletu, ale myslím že jsem na Twitteru viděl zmínku že ten shitstorm (tohle slovo je pro mě nové), se týká nějakého beauty blogu. A tohle si řeknem, jen tak mezi sebou tady na blogu no... Já na beauty blogy, no spíš na beauty videa z těch blogů, celkem rád koukám. Pravda, spoustě věcí absolutně nerozumím, a třeba u slova "bronzer" jen tak krčím rameny, protože nevím co si pod tím představit. Ostatně, mně ani tak nejde o ty produkty, jako se mi spíš líbí ta videa, jak jsou udělaná, a vůbec celé je to super, a občas jsou v povídacích videích zajímavá témata. Tak by mně jen ze zvědavosti zajímalo o co tam šlo.

    Poznávání lidí na internetu, to by mohl být dobrý článek, který bych si velmi rád přečetl.

    Ze zajímavosti jsem si ten videoklip pustil. A zase až tak egoistické mi to nepřijde. Ale to je možná tím že nesleduji to dění kolem. A nezasvěcený člověk jako já, asi těžko z jednoho videa pozná, jestli se z Nookie stává jájistka. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že bys určitě, vzhledem k tomu, že to podle svých slov sleduješ, měl aspoň malé povědomí, o jakou kauzu se jedná. Ale jak jsem napsala, nerada bych, aby se můj blog stal součástí toho všeho. Dost na tom, že dotyčné, které se to týká, jsem se zjevně znelíbila tím, že jsem se jí zastala a chtěla uvést některé věci, které na ní vyštrachali z minulosti, na pravou míru, protože jsem u nich "byla"... Asi jsem radši neměla říkat vůbec nic a prostě nechat ostatní, ať si z toho dělají srandu, možná by pak byla spokojenější.

      Vymazat
    2. Shodou okolností se mi po napsáni komentáře vygenerovalo na YouTube video, které mi většinu věcí vysvětlilo. Takže už nejspíše vím o co přesně jde.

      Vymazat