pátek 12. července 2013

Moje nejposlouchanější písničky v první půlce roku 2013

Málem bych na tenhle pravidelný žebříček zapomněla - ale jenom málem! :) Vlastně za to, že jsem si na něj vzpomněla, můžu "poděkovat" spolubydlícímu, který si tu pouští nahlas jakousi hudbu, která zní trochu jako od kolotočů, takže jsem jí musela přebít něčím hlasitějším (čti Save); v souvislosti s tím mě napadlo, že by se v tomhle žebříčku vlastně Save měli vyskytovat.
Takže tady je aktuální pětka, přeji příjemný poslech:

1. Skinny Puppy - Pro-Test


I když u mě momentálně víc frčí paragUn a i'mmortal, lastko má jasno. Skinny Puppy jsem si obecně v poslední době nějak nebezpečně moc oblíbila.

2. Save - Lož Prošla Skvoz Stěnu

Blogger tohle video, nevím proč, odmítá na youtube najít. 

No vždyť jsem to říkala.:) Save se mi pořád ještě nezalíbili natolik, abych si stáhla jejich kompletní diskografii, ale postahovala jsem aspoň to, co bylo na lastku volně ke stažení, a tahle písnička, společně s Linii V Raznych Mirach, mě zaujala nejvíc.

3. Kasabian - Days Are Forgotten


I s touhle písničkou už jsem vás seznamovala, i s tím, jak jsem se k ní vůbec dostala. Takže kdo jste si jí nááhodou nepustil tehdy, pusťte si jí teď, povinně!

4. Slot - Sloj Pepla

Na tuhle písničku vám bohužel žádný odkaz nedám, protože jsem jí sehnala vyloženě náhodou a až po dlouhém hledání. Jedná se o nikdy nevydaný kousek, který Slot složili, pokud si správně pamatuju, pro nějaký film. Údajně se tahle písnička ani nejmenuje Sloj Pepla, nýbrž Čornoje Sledopyty, nicméně všude, kde se dá najít, je uvedena pod prvním názvem. Pokud byste o ní měl někdo zájem, nebojte se mi ozvat.;)

5. Roxette - June Afternoon


Ano, neklame vás zrak, i tahle tu byla. Na to, že se mi původně vlastně ani nelíbila, mě na třetí poslech chytla nepředstavitelně. A celé jaro jsem se pak těšila, až si jí jednoho slunečného červnového dne pustím.:)

1 komentář: