sobota 19. ledna 2013

Amelia Arsenic

Nakoukla jsem do konceptů, jestli náhodou nemám rozpracovaný nějaký článek, a hle! Ono jo.:)

Takže, v tomhle článku bych vás ráda ve zkratce seznámila s mojí současnou asi největší girl crush (zejména od té doby, co jsem jí viděla naživo na koncertě). Hudbě už jsem se tu věnovala v několika článcích, takže tenhle bude zaměřený spíš na to ostatní.

Amelia Tan alias Amelia Arsenic alias DestroyX sama sebe popisuje jako muzikantku, umělkyni, stylistku a spoustu dalších věcí.:) Celistvý obrázek si uděláte nejlépe podle jejích stránek destroyx.com. Já jí poznala jako vokalistku Angelspit. A její návrhy oblečení, práce s make-upem, koláže, šperky a další mě pak pro tuhle malou, sympatickou Australanku a její tvorbu vyloženě nadchly.

Ze série Birds of Prey:





Šperky:



Líčení - na tomto odkazu http://destroyx.com/2009/05/21/makeup-mayhem-madame-bones/ můžete najít ukázku i s postupem a použitými prostředky.

Na těchto stránkách http://aisforarsenic.myshopify.com/ se nachází e-shop, kde můžete nalézt nejen šperky, ale i oblečení a další doplňky. Já osobně mám mnohem radši věci z merch stránek Angelspit http://angelspit.myshopify.com/ (na jejich koncertě jsem si koupila náušnice a kdybych mohla, nosím je furt :D).

No a na závěr několik mých oblíbených Ameliiných fotek.:)







Žádné komentáře:

Okomentovat